Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt megnézhetem? 👁️‍ 🙏
Hány szabad töltőfej volt?
Régen sokkal kevesebb áram fogyott egy háztartásban.
Ezek hány órája állnak itt?

Azt is mondta a holland kapcsolat, hogy vannak mozgó műhely... töltőautók, akik hívásra mennek címre (akár út szélére), ha mégis valami hülyének megáll a verdája, akkor azt a helyszínen feltöltik részben-egészben. Az érdekes, hogy ide semmilyen előrefizetéses töltésszolgáltatás nem érvényes, ellenben olyan árakon mennek az elektronok a töltőautóból a jóképességű sofőr autójába - ha már hülye volt - hogy valószínűleg elmegy a kedve az egésztől, de legalábbis átértékelődik ez a sötétzöld villanyautózás.
Te is mindig olyant látsz bele az ÉN véleményembe, amit ki sem mondtam.

143. alkalommal, csak neked: jelenleg olyan problémák vannak, ami évtizedekig biztosan nem teszik lehetővé azt, hogy aki most belsőségésűvel jár, az elektromossal járjon. Mármint mindenki.
Amint megkapom, küldöm.
(Az amint-on van a hangsúly.)
De ha már villanyautós fórum nesztek😀
Azért ezt a villanyfütést ne hozd fel példának mert egyrészt akkor is leterhelték vele a rendszert másrészt meg azonkivül csak egy 120 wattos hűtő egy csöves rádio meg egy kékes tévé volt az össz fogyasztó a világitáson kivül. Szóval nagyon laikusan látod ettől ez baszott nagy hálózatfejlesztés nem kis szökkenés. Nézd meg az akkori országos csucsfogyasztást meg a mostaniakat.
azt azért elfelejted hogy amíg alig volt benzines/dízel kocsi alig volt benzinkút
és senki sem épített gyosan 1000 benzinkutat mert a következő 10-20 évben majd lesz sok kocsi az utakon
ezt nagyjából elfelejti mindenki
meg azt is hogy 40-50 éve kurva sokan fűtöttek villannyal otthon még vidéken is, kiskőrösön a panelokban csomó helyen csak villany fűtés volt, ha akkor meg tudták oldani a vételezési pontokat akkor a villanyos kocsikét is meg tudnák
persze csak ha akarnák......
szóval ha a villanyos dolgokba tényleg ÉRTŐEN belelátnál és nem csak egy aktatologató kerékkötő lettél volna látnád hogy ezek nem megoldhatatlan problémák
tedd már fel azt a katalógust amiben benne van a gyári tesla aggregát válsztási lehetőség
pár képet csak tud küldeni az ismerősöd ismerőse
mert a neten sehol sem találni ilyet
Tévedni emberi dolog, viszont nekem elég csak említenem a tényszerű dolgokat, még csak összefüggéseket sem kell keresnem, és értelmeznem sem kell. Elég csak a kegyetlen valóság kivetülésének említése, máris pária vagyok sokak szemében.
De vállalom ennek ódiumát.
Ebben azért elég biztos vagyok.
De ezek szerint az az alapvetésed, hogy te nem tévedhetsz, tehát ha mégis tévedsz akkor is a másik téved 🤣

Jóóólvan. Akkor itt fejeztük mára be, mert már túl jól ismerem a mellébeszélési kísérleteidet.
Dehogynem. A "töltőpisztolyok" országos száma mondjuk? Amikor nem az út végén a töltött mennyiséget számolja a megtett útra, hanem nekiáll az állásidőt meg a tökömtudja mit megemlíteni...

Lacikám, a baj nem ez, vagy az, hogy te nem tudtál ilyenről, még én sem tudok mindent. A baj az, hogy amikor találkozol egy számodra ismeretlen dologgal, ami sérti az egódat, sérti a világképedet ÉS ezt egy számodra antipatikus embertől hallod, egyszerűen képtelen leszel józanul gondolkodni.
Le kell írnom 142. alkalommal is, nekem, nem ellenségem az elektromos autózás, pláne nem a tesla, mert előremutató dolgokat tud az felmutatni. és csak- és kizárólag a használatával, azon belül is a töltéssel kapcsolatos nehézségeket tettem szóvá, semmi egyebet.
Nem a Tesla töltését, kompletten az elektromos autókét. Dolgoztam 9 évig anno a helyi áramszolgáltatónál, utána egy kis ideig egy tervezőirodában, én pontosan látom, milyen pénzbe és milyen nehézségekbe ütközik egy-egy relative nagyon teljesítményű vételezési pont kialakítása, pláne egy már közművekkel tele lévő helyszínen.
A sötétzöld átállás nekem nem homályosította el a szemem, nem bízok abban, hogy majd ukrajnából importálom az elektromos áramot, amit most sötét fellegek árnyékolnak. Nekem csak ez és ennyi a bajom az elektromos járgányokkal.
Mi van,bebuktad?Hülye barom
Legyen. Ha ettől te boldogabb vagy. Másba úgy sem tudsz belekötni.
De az nem beépített motor, én ilyent nem is írtam.
Azt írtam: aggregátor.
Mint mondtam gyári Tesla nincs ilyen. Se külön, se egyben.
https://www.tesla.com/
Így nevezik ezt a beépített motort, amiről beszélsz.
Ó, a bébifóka-mentő öntudat szerint ők olyan okosak - mint itt is néha megcsillogtatja a tudását az egyikük - hogy ilyenre nincs szükség, csak hollandiában, ahol sok a nigger, zsidó, homokosbuziratyi, és nigger, akik alapból hülyék. Oda jó ha van.
Mondjuk én ezt alapból beleraknám az összes elektromosba.
Na, megjött a magyarázat Hollandiából. A drágább típusokban van olyan, benzines, nem berántós hanem önindítós, az a dolga, ha a hülye júzer annyira kihasználja az akkut, hogy 10 %-alá megy és ezért valami nehézség támad a használatnál vagy a töltésnél, akkor ez az aggregátor a kis méreténél fogva kis teljesítménnyel is, de órák alatt képes annyira tölteni a teslát, hogy a 10% töltöttséget elérje.
Ami a lényeg: ez egy rendszerszintű probléma lehet, mert az aggregátor GYÁRI TESLA készülék, tehát nem egy mondjuk Briggs motoros valami.
A katalógus ígéret alatt, amint a haver gyereke megint arra jár. A katalógus, amiben állítólagosan benne van ez az eszköz.
Hatótáv növelő?
Hol hangzott ez el?
A végén a véleményed pedig valós lehetőség, csak nem értünk egyet, de ugye olyan véleményt alkotsz amilyet szeretnél. Ezzel nincs gond ahogy azzal sem hogy nem értünk egyet. Ezt az idő fogja eldönteni.
Igen az, azt rögtön gondoltam 😆

Nem vonom kétségbe hogy rendes, megbízható ember a hírforrásod, és rólad sem feltételezem hogy hazudsz, de emberek azért szoktak tévedni, félreérteni dolgokat.

Úgy gondolom az elhangzott állítások igazak. Nevezetesen

-széria
-Tesla
-hatótáv növelő generátor

de a háromból csak tetszőleges két állítás igaz egyszerre.
A történésben biztos vagyok. A magyarázatról eddig sem mondtam konkrétumot, de majd ha most megtudom.
Az, hogy mond rá egy szerinte magyarázatot, az a tényen nem változtat. Ugye mit is mondott Nietzsche?
"Nincsenek tények, csak interpretációk."
Hát van, aki ezt komolyan is gondolja.